Hvorfor velge videovisning?
Tips & Tricks

Hvorfor velge videovisning?

Effektiviser Utleieprosessen med Videovisninger

Effektiviser utleieprosessen med Videovisninger

Å finne nye leietakere er en avgjørende del av utleieprosessen, men tradisjonelle visninger kan være både tidkrevende og utfordrende, spesielt med dagens koronasituasjon. Heldigvis har enkel og moderne teknologi gjort det mulig å effektivisere denne delen av jobben.

Øystein Skiri, en erfaren utleier i Trondheimsområdet, har tatt i bruk videovisninger for å gjøre utleieprosessen både mer effektiv og tilgjengelig. Denne tilnærmingen er ikke bare tidsbesparende, men også attraktiv for potensielle leietakere som av ulike grunner ikke kan delta på fysiske visninger.

Skiri, som kjøpte sin første bolig i 1996, har gjennom årene utvidet sitt eiendomsportefølje og nylig slått seg sammen med en partner på flere prosjekter.

Tidkrevende elementer i Utleieprosessen

Utleie av boliger involverer en rekke tidkrevende trinn, inkludert annonsering, visningsarrangement, kontraktsforhandlinger og opprettelse av depositumskontoer. Tradisjonelt har mange av disse prosessene involvert personlig oppmøte og papirarbeid.

Trondheim, som mange andre norske storbyer, er en studentby, og etterspørselen etter utleieboliger kan være høy i visse perioder av året. Derfor er det viktig å sikre at utleieprosessen ikke tar for lang tid, for å unngå å miste potensielle leietakere.

Videovisninger for effektivisering

For å effektivisere prosessen og gjøre utleieboligene mer attraktive, har Skiri tatt i bruk videovisninger. Når en utleieenhet er klar for visning, blir den møblert og stylet for å gi potensielle leietakere en realistisk følelse av hvordan det er å bo der. En video blir deretter opprettet, som viser hvert rom i enheten. Lenken til denne videoen inkluderes i annonsen, slik at interesserte leietakere kan få et inntrykk av boligen før de bestemmer seg. Dette resulterer i at de som tar kontakt, faktisk er genuint interessert i leieobjektet.

En fordel med videovisninger i forhold til bilder er at videoer gir et mer realistisk inntrykk. Dette bidrar til bedre forventningsstyring, da leietakere får en nøyaktigere oppfatning av boligen.

Skiri tilbyr også fysiske visninger for de som foretrekker det, mens de som ønsker en live visning per video kan gjøre dette via Skype eller FaceTime. Dette gir interesserte muligheten til å stille spørsmål og få en grundig forståelse av boligen, uten fysisk tilstedeværelse.

Større oppmerksomhet og bedre kundeservice

Uansett om man kjøper eller leier, ønsker folk å bo på et sted som ser bra ut. Skiri understreker viktigheten av å presentere leiligheter på en tiltalende måte, både gjennom tekst, bilder og video. Dette resulterer i økt oppmerksomhet rundt annonsene, bedre styring av kundens forventninger og en mer effektiv utleieprosess.

Videovisninger fungerer også som en utmerket service for de som ikke har mulighet til å delta på fysiske visninger. Kontrakter blir først underskrevet etter en samtale per telefon eller video, og Skiri legger stor vekt på å ha fornøyde leietakere for å sikre langvarige leieforhold. Videovisninger representerer dermed ikke bare en modernisering av utleieprosessen, men også en strategi for å styrke kundetilfredsheten og bygge varige relasjoner.

Related Posts